Google+

Новости и тенденции

 • Модерни цветови палитри за дневната стая

  Изборът на цветова схема е важно да предхожда обзавеждането на дневната стая, тъй като ако сте се спрели на комбинация от определени багри, значително по-лесно ще се ориентирате в подбора на мебелите и аксесоарите. В случай че ви предстои обновяване на всекидневната, придайте стилен и съвременен облик на помещението, като заложите на някоя от най-предпочитаните цветови палитри.

  Прочети публикацията

 • Как с цвят да преобразите интериора на дома

  Всяко жилище се нуждае от освежаващ ремонт поне веднъж на няколко години. Преди обаче да пристъпите към него, би било полезно да обмислите в какви цветове да пребоядисате стените, как по-рационално да усвоите наличната площ, дали се налага покупка на нови мебели или е достатъчно да освежите старото обзавеждане. Вижте няколко идеи как с частична цветова трансформация можете напълно да преобразите помещенията в дома.

  Прочети публикацията

 • Преимущества на плъзгащите се интериорни врати

  Възможността бързо и лесно да прекрояваме пространството в жилище с отворен план е безценно удобство. Когато е необходимо спалнята да бъде временно отделена от останалата жилищна площ, няма по-функционално решение от плъзгащите се интериорни врати. Неоспорими са предимствата на плъзгащите врати и в ролята им на разделител между кухнята и трапезарията, хола и домашния офис, спалнята и банята.

  Прочети публикацията

 • Какъв тип гардеробни врати да изберем

  Гардеробът е мебел, чиято функционалност е приоритет, тъй като оптималният му обем и рационалното му вътрешно разпределение осигуряват удобство както при подреждането на дрехите в него, така и при избора на облекло за деня. Дали ще се спрете на вариант с линеен или ъглов гардероб, зависи от размерите и контурите на помещението.

  Прочети публикацията

 • Как спалнята да се сдобие с луксозен облик

  Да придадете изисканост и лукс на спалнята е възможно и без да закупувате скъпи дизайнерски мебели и аксесоари. С креативен подход при обзавеждането на помещението можете да създадете интериор, подобен на декора в луксозна хотелска стая. Ето няколко идеи как да постигнете изтънчен облик на спалнята с немного средства.

  Прочети публикацията

 • Избор на подова настилка и осветление за гардеробната стая

  Стилно обзаведените и функционални гардеробни стаи са предпочитано луксозно решение в съвременните жилища с по-голяма площ. Съществуват разнообразни варианти за дизайн и конфигуриране на гардеробната стая. Това помещение може да бъде обзаведено с множество чекмеджета, открити рафтове, шкафове, лостове за закачалки, огледало и други полезни елементи, които осигуряват достатъчно място за съхранение, позволяват удобно организиране на вещите и пестят време при избора на тоалет.

  Прочети публикацията

 • Как да обзаведем и организираме гардеробната стая

  Безспорно най-лесно можете да се сдобиете с функционален и подреден гардероб като отделите част от жилището си за гардеробна стая. Тя предлага множество удобства за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари. Гардеробната стая е луксозна придобивка, която си заслужава да притежавате, стига да разполагате с достатъчно площ за обособяване на такова помещение. Ето няколко интересни идеи как бихте могли най-рационално да разпределите пространството в гардеробната стая, за да се намери място в нея за всички ваши принадлежности.

  Прочети публикацията

 • Как умело да подберем тъмни тонове за декора на дома

  За да се постигне светъл и просторен интериор, е необходимо цветовете и мебелите в помещението да са подбрани и аранжирани балансирано. Безспорно със стени, боядисани в бледи тонове, и обзавеждане със светли повърхности, отразяващи естествената светлина, може да се внесе усещане за лекота и простор в декора. Няма да сгрешите обаче, ако вмъкнете в избраната за дома палитра тъмни цветове, като наситени нюанси на виолетовото или синьото. Вложени пестеливо и вещо в декора, сивите, кафявите и черните тонове също са отличен избор за оригинално цветово оформление на дома.

  Прочети публикацията

 • Ефектни цветове за интериора на всекидневната

  Тъй като всекидневната е многофункционално помещение, в което си почиваме и се забавляваме, посрещаме празници и каним гости, несъмнено е необходимо да вложим креативност при вътрешното й оформление и избора на обзавеждане, за да бъде тя приветлива, стилна и уютна. Ето няколко оригинални цветови решения, с които можете да постигнете модерен и шикозен облик на дневната стая.

  Прочети публикацията

 • Как да превърнете спалнята в перфектната зона за почивка

  Декорирането на спалнята зависи от личните предпочитания по отношение на цветовата палитра и интериорното оформление. Днес се предлагат мебели за спалня в различни дизайнерски стилове, сред които всеки може да открие подходящото обзавеждане за своето помещение, независимо дали то е с малка или голяма площ. Преди всичко обаче спалнята е мястото от дома, предназначено за пълноценна почивка и здравословен сън. Ето няколко съвета как да декорирате и мебелирате спалнята, за да създадете успокояваща атмосфера в нея.

  Прочети публикацията

 • Какви мебели да изберем за споделена детска стая

  Споделената детска стая е необходимост, когато имате повече от едно дете, а в жилището ви не може да се обособи отделно помещение за всяко от тях. Едно от най-големите предизвикателства при обзавеждането на споделена детска стая е да намерите достатъчно място за съхранение на дрехите, обувките, играчките и ученическите пособия на две или повече деца в едно-единствено помещение. Ето няколко креативни идеи на какви мебели да заложите, за да бъде споделената детска стая функционална и удобна.

  Прочети публикацията

 • Креативно приложение на плъзгащите врати в дома

  Когато обмисляме вътрешното оформление на помещенията в дома си, плъзгащите се врати може и да не попадат сред основните акцентни елементи, които планираме за декора. Те обаче, освен че са функционални разделители на пространството, могат да бъдат и страхотна фокусна точка в интериора. Ето няколко примера за това.

  Прочети публикацията

 • Как да превърнете малка спалня в гардеробна стая

  Малките спални са чудесно място, където можете да организирате домашния си офис, но също така можете да ги превърнете и в елегантни и функционални гардеробни стаи. Ако във вашето жилище има такова малко помещение, можете да помислите за промяна на неговата функция. В съвременните жилища гардеробите често не са достатъчни, за да поберат всички дрехи, така че създаването на допълнително гардеробно пространство със сигурност е най-функционалното приложение на малко помещение, ако разполагате с такова в дома си. Ето няколко идеи как да превърнете малката спалня в красива и удобна гардеробна стая.

  Прочети публикацията

 • Практични идеи за ъглите в детската стая - част II

  Всеки родител желае да обзаведе детската стая с мебели с красив дизайн и цветове, които не само ще се харесат на детето, но и ще му осигурят удобства за всички негови занимания вкъщи. Не на последно място по важност за създаването на уют в детската стая е добрата организация на вещите в нея, за да бъде помещението спретнато и подредено. Ако гардеробът и шкафовете в детската стая са с неголям обем, вероятно често ще ви се налага да търсите допълнителни места, където да приберете новите дрехи или играчки на детето си.

  Прочети публикацията

 • Практични идеи за ъглите в детската стая - част I

  Рационалното използване на ъглите в детската стая е практичен подход, с който можете да осигурите допълнително място за съхранение на детските дрехи и вещи или функционална зона за занимания като игри, четене и писане на домашни. С подходящи мебели, разположени в ъгъла, ще имате възможност да използвате пълния капацитет на детската стая, когато я обзавеждате. Съществуват разнообразни варианти за мебелиране на ъглите в помещението. Ето няколко идеи за това как да придадете функционалност на тази част от детската стая.

  Прочети публикацията

 • Какво да предприемете, когато обзавеждате малки помещения - част II

  В декорирането на малко жилище без съмнение трябва да проявите повече креативност и изобретателност. Възползвайте се от тези идеи, за да оползотворите в максимална степен пространството, с което разполагате.

  Прочети публикацията

 • Какво да предприемете, когато обзавеждате малки помещения - част I

  Обзавеждането на малки стаи в жилището не е от най-леките задачи. Често се допускат някои много съществени грешки в оформлението на интериора. Ето някои полезни съвети, които да вземете предвид, когато обзавеждате малко помещение.

  Прочети публикацията

 • Повече място за съхранение в детска стая за момиче

  Днес е изключително лесно да се обзаведе и декорира детска стая, независимо от цветовите предпочитания и от темата, която избирате да пресъздадете. Без затруднение можете да откриете подходящи завивки, спално бельо, завеси и дори мебели за съхранение на вещите и дрехите на детето. При покупката или поръчката на обзавеждане за детска стая е важно да изберете функционален гардероб и достатъчно шкафове, където да бъдат прибирани детските принадлежности, тъй като това ще улесни в голяма степен подреждането на помещението.

  Прочети публикацията

 • Идеи за съхранение на дрехи и вещи в детска стая за момче

  Обособяването на достатъчно място за съхранение в което и да е помещение в дома е предизвикателство, а що се отнася до детската стая за момче, тази задача се усложнява, тъй като обикновено малчуганите имат доста играчки, книжки, игри и дрехи, за които е необходимо да се намери място в гардероба или в шкафовете. Ето няколко практични идеи за функционални мебели, където могат да бъдат прибирани принадлежностите на детето и да се избегне безпорядъкът в момчешката детска стая.

  Прочети публикацията

 • Лесни проекти за трансформация на гардероба - част II

  Реорганизацията на гардероба обикновено идва на дневен ред, когато той е препълнен или трудно намирате дрехата, която търсите. С малки подобрения в разпределението на пространството и в подредбата на съдържанието му, както и с добавянето на някои елементи, гардеробът може да бъде напълно трансформиран. Вижте още няколко практични идеи за по-функционален гардероб.

  Прочети публикацията

 • Лесни проекти за трансформация на гардероба - част I

  Удобните гардероби и гардеробни стаи са необходимост за съвременния дом и важна част от обзавеждането, при избора на която си заслужава да се вложат време и средства, за да разполага жилището с максимално по обем и добре конфигурирано пространство за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари. Без значение колко голям е вашият гардероб, с добавянето на някои дребни елементи може значително да се подобри неговата функционалност.

  Прочети публикацията

 • Свежи идеи за преобразяване на гардероба в спалнята

  Всяка мебел може да бъде преобразена чрез използването на съвсем обикновени техники. Ако искате да освежите вашия остарял гардероб, в повечето случаи малко боя и нов обков биха били достатъчни. Ако обаче смятате, че неговото вътрешно разпределение вече не ви върши работа, може да промените и него, за да си осигурите отделения за съхранение на дрехи и аксесоари, които отговарят на настоящите ви нужди.

  Прочети публикацията

 • Как да изберете функционален гардероб за спалнята

  Два от най-важните елементи в спалнята са гардеробът и леглото. При покупката на легло се залага най-вече на баланс между стил и комфорт и това обичайно е лесна задача. Що се отнася до избора на гардероб, ситуацията е малко по-различна. Има много важни детайли, на които трябва да обърнете внимание, преди да изберете стила или дизайна на вашия гардероб.

  Прочети публикацията

 • Гъвкави решения за момичешки гардероб

  Когато обмисляте различни варианти за гардероба в момичешката детска стая, е важно да имате предвид, че вътрешното му разпределение ще трябва да бъде гъвкаво, за да може да се променя в зависимост от нуждите на подрастващото ви дете. В този материал ще откриете няколко полезни съвета за това как да създадете такъв гардероб и как да го поддържате добре подреден.

  Прочети публикацията

 • Плъзгащи врати за стилен преход между отделните помещения

  Някои хора погрешно смятат, че плъзгащите врати могат да водят единствено навън – към веранда, градина или тераса. Често срещано е и схващането, че трябва задължително да бъдат от стъкло. Всъщност освен споменатите съществуват и различни видове интериорни плъзгащи врати, които са находчив способ за преграждане на вътрешното пространство и за обособяване на отделни зони в дома.

  Прочети публикацията

 • Модерни решения за вашето гардеробно пространство - част 2

  В първата част на тази статия споделихме с вас полезна информация за новостите при гардеробите през последните години и кои са най-големите предимства на съвременните линейни гардероби с плъзгащи врати. Вижте още модерни решения за гардеробното пространство.

  Прочети публикацията

 • Модерни решения за вашето гардеробно пространство - част 1

  В съвременния интериорен дизайн вече не е достатъчно една мебел да бъде функционална или да осигурява комфорт на тялото ви. Днес красивата и стилна визия на мебелите е по-важна от всякога. В наши дни чрез обзавеждането можете да представите собствените си виждания за стил. При гардеробите водещи са функционалността и наличният обем за съхранение.

  Прочети публикацията

 • Елементи на перфектните гардероби и гардеробни стаи - част 2

  В първата част от тази статия се запознахте с няколко елемента на перфектните гардероби и гардеробни стаи, които имат огромно значение за функционалността на пространството. Във втората част от статията ще наблегнем на елементите, които имат значение за визията и красотата на пространството. Ето няколко елемента, които ще ви помогнат да изградите луксозна визия на вашия гардероб или гардеробна стая.

  Прочети публикацията

 • Елементи на перфектните гардероби и гардеробни стаи - част 1

  Вероятно всеки си мечтае за огромен гардероб или гардеробна стая, които се характеризират с перфектно и функционално вътрешно разпределение за всички дрехи и аксесоари. Затоплянето на времето и наближаването на пролетта подсказват, че е време за промяна, така че защо тази промяна не започне от вашия гардероб? Ето няколко елемента, които всеки перфектен гардероб трябва да притежава.

  Прочети публикацията

 • Предимства на плъзгащите врати за дома и офиса

  Плъзгащите врати са харесвани от много собственици на домове и офиси заради визуалната си красота и висока функционалност. Могат да се използват като перфектни разделители на пространството за обособяване на отделни помещения. Ето още няколко предимства на интериорните плъзгащи врати, от които можете да се възползвате за вашия дом или офис.

  Прочети публикацията

 • Как да организирате гардероба си като професионалист

  Чудили ли сте се как да постигнете визията на онези спретнати и подредени гардероби от списанията? С нашите съвети за подреден и организиран гардероб лесно ще постигнете тази визия. Ето няколко практични идеи как да се отървете от хаоса и бъркотията в гардероба си.

  Прочети публикацията

 • Как да използвате максимума от своята гардеробна стая

  Няма никакво съмнение, че много жени по целия свят мечтаят за огромна гардеробна стая, посветена на екстравагантните дрехи, елегантните обувки и изящните бижута. За гардероб с множество огледала, луксозно канапе в средата и кристален полилей. В действителност обаче, голяма част от съвременните жилища не могат да впечатлят с такава квадратура, че да позволят изграждането на стая-гардероб. За щастие, има решение за този проблем и ако малкото пространство се оползотвори по възможно най-добрия начин, резултатът може да е наистина впечатляващ. Согал предлага изработка на всякакви гардероби по поръчка, което ви позволява да съобразите дизайна изцяло с интериора.

  Прочети публикацията

 • Десет луксозни гардеробни стаи, в които ще се влюбите

  Безспорен е фактът, че повечето жени обичат да пазаруват и са ненаситни на тема дрехи, чанти, обувки и аксесоари. Няма съмнение и че всяка дама, за която модата е страст, мечтае за своя собствена гардеробна стая, където да съхранява стилната си колекция от тоалети.

  Прочети публикацията

 • Нестандартни дизайни на гардероби с иновативно приложение

  Отдавна отмина времето, когато гардеробите бяха просто мебели, в които да съхранявате дрехите си. В днешното забързано ежедневие всичко трябва да е мултифункционално. Вижте няколко нестандартни и иновативни приложения на гардеробите, за които може би не сте помисляли, а определено трябва да го направите.  

  Прочети публикацията

 • Елементите, които всяка гардеробна стая трябва да притежава

  Едва ли има жена, която не си мечтае за огромната гардеробна стая на Кари Брадшоу от „Сексът и града“. Гардеробните стаи определено са върхът на лукса и издигат усещането за мода до съвсем нови нива. Перфектното организираната и изпълнена с дизайнерски дрехи и аксесоари гардеробна стая гарантира широката усмивка на всяко момиче. Ако и Вие сте от момичета, които се прехласват по модата, търсят функционалността на пространството и искате да изградите гардеробна стая, на която дори и Кари би завидяла, ето няколко съвета как да се случи това:  

  Прочети публикацията

 • Идеи за дизайн на мъжки гардероб

  Малко или много жените са известни с това, че могат да натъпчат много неща в гардеробите си и да ги организират по такъв начин, че всичко да е на мястото си. Това изобщо не е никак лесна задача, но и правилното подреждане и ангажиране на мъжки гардероб също не е никак проста работа, макар на пръв поглед да изглежда като такава. Всеки мъж има свой собствен стил, представително облекло, домашно облекло, спортна екипировка, обувки, аксесоари и т.н. Ето защо е толкова важно всичко това да се подреди в един добре организиран и функционален гардероб, където всеки елемент има своето място. Ето някои съвети за това как можете да направите изключително визуално впечатление и да създадете подреден и изящен мъжки гардероб.  

  Прочети публикацията

 • Идеи за дизайн на женски гардероб

  Ако мислите, че един обикновен гардероб със стандартни размери и различни отделения ще бъде достатъчен за една жена, очевидно изобщо не познавате нежния пол. Обикновено жените са нежни и деликатни създания, но това много лесно може да се промени, ако нещата се отнасят за облеклото им. Според много аналитици от мъжки пол, в дамските чанти има всичко освен ред. Сега се опитайте да си представите какво се случва в гардеробите им! Жените имат нужда от огромно пространство в своя гардероб и една обикновена дървена структура с врати на панти, просто няма да бъде достатъчна. Ако искате една жена наистина да бъде щастлива, тя ще се нуждае от огромен гардероб, който да може да побере нейното огромно разнообразие от дрехи и аксесоари.  

  Прочети публикацията

 • Предимства на плъзгащите врати

  Добавянето на интериорни плъзгащи врати и портали във вашия дом може да бъде едно наистина страхотно решение, тъй като те притежават забележителни функционални и естетически качества. Плъзгащите врати не са новост на пазара, но интересът към тях продължава да расте. В този материал ще ви представим някои от най-големите предимства на плъзгащите врати в интериора, с които обикновените врати на панти просто няма как да се похвалят.  

  Прочети публикацията

 • Как да изградите дизайна на вашата гардеробна стая

  Ако сте от малцината щастливци, които притежават огромно жилище, и имате някоя и друга допълнителна стая или просторна ниша, която не сте измислили как да използвате, ние имаме правилното решение за Вас – превърнете я в луксозна гардеробна стая. Ако Ви е омръзнало да си задавате въпроси от типа на: „Къде са ми нещата?“, продължете да четете, защото в този материал ще ви дадем основните насоки и предложения за изграждане на дизайна на великолепна гардеробна стая.

  Прочети публикацията

 • Видове гардероби

  За голяма част от хората гардеробът е един от най-важните мебелни елементи в обзавеждането на спалнята. Може би единствено леглото е по-важно от него. Както в повечето случаи, така и с гардеробите различните хора имат различни нужди и по тази причина има много и различни видове гардероби в зависимост от техния обем, затваряне и функционалност.

  Прочети публикацията

 • Как да поддържате и поправяте вашите плъзгащи врати

  Най-стилните, удобни и лесни за работа врати изобщо нямат панти, а вместо това просто се плъзгат по своите релси. Стъклените плъзгащи врати са изключително популярно решение за жилищата, които имат излаз към просторен заден двор или тераса с великолепен градски пейзаж. Техните панели са изработени от стъклопакет, който визуално отваря стаята за света навън. Интериорните плъзгащи врати най-често се използват за килери и преграждане на помещения. Също така, можете да използвате плъзгащи врати и за затваряне на ниши, обособяване на гардеробни стаи и дрешници, както и изключително популярните и естетически гардероби с плъзгащи врати.

  Прочети публикацията

 • Предимства на гардеробите с огледални плъзгащи врати

  Вече би трябвало да знаете какви са основните разлики между гардеробите на панти и гардеробите с плъзгащи врати. По същия начин трябва да сте в състояние да направите разликата между обикновените плъзгащи врати и тези с огледално покритие. В днешно време имате избор от огромно разнообразие от модели, които се характеризират с различни размери и функционалност, но в тази статия ще ви обърнем внимание на предимствата на гардеробите с огледални плъзгащи врати. 

  Прочети публикацията

 • Предимства на ъгловите гардероби

  Ъгловите гардероби са видове дрешници, които ви помагат да се възползвате от пространството в малка спалня по възможно най-оптималния начин. Тяхната извита форма е проектирана така, че гардеробът да застане в ъгъла на вашата стая и да заема колкото се може по-малка площ. Ъгловите гардероби са най-добрият вариант за всяка стая с малки размери. Без значение дали говорим за спалня, кухня или антре ъгловите гардероби са изключително функционални и намират широко приложение. Освен своят разчупен дизайн и естетическа красота ъгловите гардероби имат множество предимства пред останалите модели гардероби.

  Прочети публикацията

 • Интериорни плъзгащи врати

  Интериорната плъзгаща врата се състои от плоскост, прикрепена към релси с механизми за горно или долно водене. Тя се плъзга по направление на релсите, успоредно на стената, при което се отваря и затваря. Интериорните плъзгащи врати могат да бъдат с едно или с две крила, в зависимост от помещението и вашите предпочитания и нужди. 

  Прочети публикацията

 • Плъзгащи врати по индивидуален проект

  Плъзгащите врати са не само стилно и атрактивно решение за съвременния интериор, но и много функционален и ефективен вариант, когато става въпрос за умело обзаведения дом. Те се отличават с изчистена визия, която идеално пасва на модерните интериори. Ако до момента не сте се замисляли върху идеята да изберете плъзгащи интериорни врати за своето жилище, ето някои основателни причини да го направите.

  Прочети публикацията

 • Как да създадете усещане за простор в спалнята

  За да бъде един интериор балансиран и хармоничен, е необходимо да създава усещане за простор, въздушност и лекота. Това е изключително валидно за спалнята, тъй като това е помещението, което повече от всяко друго, трябва да излъчва спокойствие и комфорт.

  Прочети публикацията

 • Модерен интериор с огледални врати на гардероба

  Огледалните гардеробни врати отново са на мода, въпреки че, може би никога не са преставали да бъдат актуални. Съвременните модели се характеризират със свежа и изчистена линия и притежават изключителен чар и елегантност. Отлично се вписват във всеки стил и са подходящи за всеки интериор. Съчетават се добре с масивна дървесина, стъкло, каменни и мраморни настилки, тъкани и с всякакви други шарки и текстури. Използването им на практика е неограничено.

  Прочети публикацията

 • Как да добавите японски стил към интериора на жилището си

  Една дума може да обобщи всичко: дзен. Ключови за японската култура са лекотата и спокойствието. Хилядогодишните традиции оказват влияние върху естетиката в японската архитектура и интериорен дизайн. Ключови са чистотата, балансът и естествената красота.  

  Прочети публикацията

 • Елементите, които всеки детски гардероб трябва да съдържа

  Децата растат бързо, а заедно с тях расте и се променя и гардеробът им. Важно е да осигурите достатъчно пространство за съхрaнение, с помощта на различни по форма, размер и предназначение елементи.

  Прочети публикацията

 • Предимства на гардеробите с плъзгащи врати

  Използването на гардероб с плъзгащи врати, ще ви позволи да използвате по най-оптималния начин квадратурата на спалнята си, като същевременно с това ще имате прекрасно място за съхранение на дрехите си. Благодарение на плъзгащите врати няма да загубите дори и сантиметър от използваемата част на помещението, което по принцип е необходимо за да се осигури възможност за отваряне и затваряне на гардеробните врати. Визията на гардеробите с плъзгащи се врати е изчистена, мястото за съхранение, което предоставят е забележително и всичко е организирано и подредено.

  Прочети публикацията

 • Как да изберем гардероб за спалнята

  За повечето хора, гардеробът е един от най-важните елементи в спалнята – обикновено втори по значимост, след леглото. Какъвто е случаят с всички мебели, а и като цяло с всичко останало, различните хора имат различни изисквания към гардероба си. За щастие в наши дни има богат избор от варианти, що се отнася го гардероби. Общо взето те могат да бъдат групирани в три категории.

  Прочети публикацията

 • Как да разнообразим интериора на жилището си с плъзгащи врати

  В миналото плъзгащите врати най-често се използвали в градините и балконите, но в днешно време тези красиви предложения намират все по-голямо приложение в интериорния дизайн и започват да изземат функциите на своите обикновени братовчеди. Днес все повече и повече хората търсят уникалността за своите жилища и поставянето на врати с плъзгащи механизми е един от най-добрите начини да получите търсената функционалност и индивидуалност на вашето жилище.

  Прочети публикацията

 • Как да използвате шкафове и гардероби в празните ъгли в стаите

  Един ъгъл от стаята, където сте поставили различни вещи, гардероб или някаква колекция, винаги изглежда по-добре от празен ъгъл. Такава трансформация се осъществява много по-лесно, когато използвате ъглова библиотека или дори гардероб, ако става въпрос за спалнята ви. Мебелите могат да имат различни форми, размери и дизайни, в зависимост от вида и стила, който предпочитате. В този материал са описани няколко идеи за това как можете да оползотворите празните ъгли в стаите чрез поставяне на различни ъглови секции и гардероби.  

  Прочети публикацията

 • Дзен спални, които носят спокойствие във вашия дом

  Когато чуем за японската дзен концепция в интериорния дизайн, първото нещо, за което се сещаме, е чувството на спокойствие, тишина и отдих, но често нямаме идея как точно да ги възпроизведем в собствения си дом. В тази статия ще ви разкажем как най-лесно да пресъздадете дзен стила в своята спалня. За целта е необходимо да обърнете внимание на някои неща и да почерпите вдъхновение от няколко идеи. 

  Прочети публикацията

 • Как да направим пълна промяна на спалнята в три лесни стъпки

  Вашата спалня нуждае ли се от изцяло нова визия? Навярно искате напълно да я преобразите, но нямате желание или бюджет, за да си купите изцяло ново обзавеждане? Няма нужда да се отчайвате от това, че стаята ви няма собствен характер, жизненост или стил. Всъщност, ако сте склонни да отделите един или два уикенда за това начинание и направите само малки козметични промени, ще постигнете точно това, което искате, без изобщо да ви се налага да купувате нови мебели.

  Прочети публикацията

 • Най-важните мебели, които трябва да си купим, когато се местим в ново жилище

  Ако сега се настанявате в първото си жилище и не знаете какво точно трябва да си купите, за да го направите функционално, тази статия ще ви бъде много полезна, защото в нея сме събрали всички мебели, от което ще имате нужда. 

  Прочети публикацията