Новости и тенденции

 • Как да създадете усещане за простор в спалнята

  За да бъде един интериор балансиран и хармоничен, е необходимо да създава усещане за простор, въздушност и лекота. Това е изключително валидно за спалнята, тъй като това е помещението, което повече от всяко друго, трябва да излъчва спокойствие и комфорт.

  Прочети публикацията

 • Модерен интериор с огледални врати на гардероба

  Огледалните гардеробни врати отново са на мода, въпреки че, може би никога не са преставали да бъдат актуални. Съвременните модели се характеризират със свежа и изчистена линия и притежават изключителен чар и елегантност. Отлично се вписват във всеки стил и са подходящи за всеки интериор. Съчетават се добре с масивна дървесина, стъкло, каменни и мраморни настилки, тъкани и с всякакви други шарки и текстури. Използването им на практика е неограничено.

  Прочети публикацията

 • Как да добавите японски стил към интериора на жилището си

  Една дума може да обобщи всичко: дзен. Ключови за японската култура са лекотата и спокойствието. Хилядогодишните традиции оказват влияние върху естетиката в японската архитектура и интериорен дизайн. Ключови са чистотата, балансът и естествената красота.  

  Прочети публикацията

 • Елементите, които всеки детски гардероб трябва да съдържа

  Децата растат бързо, а заедно с тях расте и се променя и гардеробът им. Важно е да осигурите достатъчно пространство за съхрaнение, с помощта на различни по форма, размер и предназначение елементи.

  Прочети публикацията

 • Предимства на гардеробите с плъзгащи врати

  Използването на гардероб с плъзгащи врати, ще ви позволи да използвате по най-оптималния начин квадратурата на спалнята си, като същевременно с това ще имате прекрасно място за съхранение на дрехите си. Благодарение на плъзгащите врати няма да загубите дори и сантиметър от използваемата част на помещението, което по принцип е необходимо за да се осигури възможност за отваряне и затваряне на гардеробните врати. Визията на гардеробите с плъзгащи се врати е изчистена, мястото за съхранение, което предоставят е забележително и всичко е организирано и подредено.

  Прочети публикацията