Новости и тенденции

 • Избор на подова настилка и осветление за гардеробната стая

  Стилно обзаведените и функционални гардеробни стаи са предпочитано луксозно решение в съвременните жилища с по-голяма площ. Съществуват разнообразни варианти за дизайн и конфигуриране на гардеробната стая. Това помещение може да бъде обзаведено с множество чекмеджета, открити рафтове, шкафове, лостове за закачалки, огледало и други полезни елементи, които осигуряват достатъчно място за съхранение, позволяват удобно организиране на вещите и пестят време при избора на тоалет.

  Прочети публикацията

 • Как да обзаведем и организираме гардеробната стая

  Безспорно най-лесно можете да се сдобиете с функционален и подреден гардероб като отделите част от жилището си за гардеробна стая. Тя предлага множество удобства за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари. Гардеробната стая е луксозна придобивка, която си заслужава да притежавате, стига да разполагате с достатъчно площ за обособяване на такова помещение. Ето няколко интересни идеи как бихте могли най-рационално да разпределите пространството в гардеробната стая, за да се намери място в нея за всички ваши принадлежности.

  Прочети публикацията

 • Как умело да подберем тъмни тонове за декора на дома

  За да се постигне светъл и просторен интериор, е необходимо цветовете и мебелите в помещението да са подбрани и аранжирани балансирано. Безспорно със стени, боядисани в бледи тонове, и обзавеждане със светли повърхности, отразяващи естествената светлина, може да се внесе усещане за лекота и простор в декора. Няма да сгрешите обаче, ако вмъкнете в избраната за дома палитра тъмни цветове, като наситени нюанси на виолетовото или синьото. Вложени пестеливо и вещо в декора, сивите, кафявите и черните тонове също са отличен избор за оригинално цветово оформление на дома.

  Прочети публикацията

 • Ефектни цветове за интериора на всекидневната

  Тъй като всекидневната е многофункционално помещение, в което си почиваме и се забавляваме, посрещаме празници и каним гости, несъмнено е необходимо да вложим креативност при вътрешното й оформление и избора на обзавеждане, за да бъде тя приветлива, стилна и уютна. Ето няколко оригинални цветови решения, с които можете да постигнете модерен и шикозен облик на дневната стая.

  Прочети публикацията

 • Как да превърнете спалнята в перфектната зона за почивка

  Декорирането на спалнята зависи от личните предпочитания по отношение на цветовата палитра и интериорното оформление. Днес се предлагат мебели за спалня в различни дизайнерски стилове, сред които всеки може да открие подходящото обзавеждане за своето помещение, независимо дали то е с малка или голяма площ. Преди всичко обаче спалнята е мястото от дома, предназначено за пълноценна почивка и здравословен сън. Ето няколко съвета как да декорирате и мебелирате спалнята, за да създадете успокояваща атмосфера в нея.

  Прочети публикацията