Новости и тенденции

 • Какво да предприемете, когато обзавеждате малки помещения - част II

  В декорирането на малко жилище без съмнение трябва да проявите повече креативност и изобретателност. Възползвайте се от тези идеи, за да оползотворите в максимална степен пространството, с което разполагате.

  Прочети публикацията

 • Какво да предприемете, когато обзавеждате малки помещения - част I

  Обзавеждането на малки стаи в жилището не е от най-леките задачи. Често се допускат някои много съществени грешки в оформлението на интериора. Ето някои полезни съвети, които да вземете предвид, когато обзавеждате малко помещение.

  Прочети публикацията

 • Повече място за съхранение в детска стая за момиче

  Днес е изключително лесно да се обзаведе и декорира детска стая, независимо от цветовите предпочитания и от темата, която избирате да пресъздадете. Без затруднение можете да откриете подходящи завивки, спално бельо, завеси и дори мебели за съхранение на вещите и дрехите на детето. При покупката или поръчката на обзавеждане за детска стая е важно да изберете функционален гардероб и достатъчно шкафове, където да бъдат прибирани детските принадлежности, тъй като това ще улесни в голяма степен подреждането на помещението.

  Прочети публикацията

 • Идеи за съхранение на дрехи и вещи в детска стая за момче

  Обособяването на достатъчно място за съхранение в което и да е помещение в дома е предизвикателство, а що се отнася до детската стая за момче, тази задача се усложнява, тъй като обикновено малчуганите имат доста играчки, книжки, игри и дрехи, за които е необходимо да се намери място в гардероба или в шкафовете. Ето няколко практични идеи за функционални мебели, където могат да бъдат прибирани принадлежностите на детето и да се избегне безпорядъкът в момчешката детска стая.

  Прочети публикацията

 • Лесни проекти за трансформация на гардероба - част II

  Реорганизацията на гардероба обикновено идва на дневен ред, когато той е препълнен или трудно намирате дрехата, която търсите. С малки подобрения в разпределението на пространството и в подредбата на съдържанието му, както и с добавянето на някои елементи, гардеробът може да бъде напълно трансформиран. Вижте още няколко практични идеи за по-функционален гардероб.

  Прочети публикацията