Новости и тенденции

 • Модерни цветови палитри за дневната стая

  Изборът на цветова схема е важно да предхожда обзавеждането на дневната стая, тъй като ако сте се спрели на комбинация от определени багри, значително по-лесно ще се ориентирате в подбора на мебелите и аксесоарите. В случай че ви предстои обновяване на всекидневната, придайте стилен и съвременен облик на помещението, като заложите на някоя от най-предпочитаните цветови палитри.

  Прочети публикацията

 • Как с цвят да преобразите интериора на дома

  Всяко жилище се нуждае от освежаващ ремонт поне веднъж на няколко години. Преди обаче да пристъпите към него, би било полезно да обмислите в какви цветове да пребоядисате стените, как по-рационално да усвоите наличната площ, дали се налага покупка на нови мебели или е достатъчно да освежите старото обзавеждане. Вижте няколко идеи как с частична цветова трансформация можете напълно да преобразите помещенията в дома.

  Прочети публикацията

 • Преимущества на плъзгащите се интериорни врати

  Възможността бързо и лесно да прекрояваме пространството в жилище с отворен план е безценно удобство. Когато е необходимо спалнята да бъде временно отделена от останалата жилищна площ, няма по-функционално решение от плъзгащите се интериорни врати. Неоспорими са предимствата на плъзгащите врати и в ролята им на разделител между кухнята и трапезарията, хола и домашния офис, спалнята и банята.

  Прочети публикацията

 • Какъв тип гардеробни врати да изберем

  Гардеробът е мебел, чиято функционалност е приоритет, тъй като оптималният му обем и рационалното му вътрешно разпределение осигуряват удобство както при подреждането на дрехите в него, така и при избора на облекло за деня. Дали ще се спрете на вариант с линеен или ъглов гардероб, зависи от размерите и контурите на помещението.

  Прочети публикацията

 • Как спалнята да се сдобие с луксозен облик

  Да придадете изисканост и лукс на спалнята е възможно и без да закупувате скъпи дизайнерски мебели и аксесоари. С креативен подход при обзавеждането на помещението можете да създадете интериор, подобен на декора в луксозна хотелска стая. Ето няколко идеи как да постигнете изтънчен облик на спалнята с немного средства.

  Прочети публикацията