Новости и тенденции

 • Лесни проекти за трансформация на гардероба - част I

  Удобните гардероби и гардеробни стаи са необходимост за съвременния дом и важна част от обзавеждането, при избора на която си заслужава да се вложат време и средства, за да разполага жилището с максимално по обем и добре конфигурирано пространство за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари. Без значение колко голям е вашият гардероб, с добавянето на някои дребни елементи може значително да се подобри неговата функционалност.

  Прочети публикацията

 • Свежи идеи за преобразяване на гардероба в спалнята

  Всяка мебел може да бъде преобразена чрез използването на съвсем обикновени техники. Ако искате да освежите вашия остарял гардероб, в повечето случаи малко боя и нов обков биха били достатъчни. Ако обаче смятате, че неговото вътрешно разпределение вече не ви върши работа, може да промените и него, за да си осигурите отделения за съхранение на дрехи и аксесоари, които отговарят на настоящите ви нужди.

  Прочети публикацията

 • Как да изберете функционален гардероб за спалнята

  Два от най-важните елементи в спалнята са гардеробът и леглото. При покупката на легло се залага най-вече на баланс между стил и комфорт и това обичайно е лесна задача. Що се отнася до избора на гардероб, ситуацията е малко по-различна. Има много важни детайли, на които трябва да обърнете внимание, преди да изберете стила или дизайна на вашия гардероб.

  Прочети публикацията

 • Гъвкави решения за момичешки гардероб

  Когато обмисляте различни варианти за гардероба в момичешката детска стая, е важно да имате предвид, че вътрешното му разпределение ще трябва да бъде гъвкаво, за да може да се променя в зависимост от нуждите на подрастващото ви дете. В този материал ще откриете няколко полезни съвета за това как да създадете такъв гардероб и как да го поддържате добре подреден.

  Прочети публикацията

 • Плъзгащи врати за стилен преход между отделните помещения

  Някои хора погрешно смятат, че плъзгащите врати могат да водят единствено навън – към веранда, градина или тераса. Често срещано е и схващането, че трябва задължително да бъдат от стъкло. Всъщност освен споменатите съществуват и различни видове интериорни плъзгащи врати, които са находчив способ за преграждане на вътрешното пространство и за обособяване на отделни зони в дома.

  Прочети публикацията