Актуални цветове за гардероби по поръчка

Стилно обзаведеният дом е красив с елегантността на модерните мебели. А сред тях може би най-удобната мебел е гардеробът по поръчка. Така можете да подберете оптималното разпределение на вътрешността му. Цветът също ще бъде по ваш избор, което е голямо предимство – няма го при купуването на готов гардероб. Не на последно място, можете да поръчате гардероб с плъзгащи врати, независимо колко голям ще бъде той – заемащ цяла ниша, ъглов или по дължината на едната стена, или дори малък гардероб за таванска стая със скосено пространство.

Тук ще ви предложим няколко актуални и грабващи окото цветови решения за гардероб по поръчка. Както блестящ цвят, символ на лукс, така и съчетание на меки неутрални цветове са сред препоръчваните решения за вашия нов гардероб.

Гардероб с плъзгащи се врати

Златистият гардероб

Колко красива ще бъде цялата стая с гардероб със златисти алуминиеви профили! Нюансите на този цвят внасят толкова много топлота, а и излъчване на лукс и великолепие.

Поръчайте гардероб със златисти профили, за да превърнете стаята, в която ще бъде вграденият гардероб, в оазис на бляскав уют.

Плъзгащите се врати с огледала ще допълнят гардероба с удобства – за оглеждане и за лесно отваряне и затваряне.

Гардеробът в бяло и капучино

Съчетайте бяло и капучино за фина елегантност. Тези два цвята са символ на стил, а съчетанието им гали с изисканост. Плъзгащи врати в цвят капучино са идеалното допълнение към основни страни в бяло.

Изчистен дизайн, без дръжки на вратите на гардероба е перфектно решение за неутралното цветово съчетание.

Гардеробът в цветове кафяво и капучино

Топлината на цвета на кафето, съчетана с цвят капучино, е изпитана комбинация, която остава актуална. Дизайнерите могат да ви предложат редуване на двата цвята в предната част на гардероба или единият цвят да е основен, за плоскостите на гардероба, а другият да бъде цветът на плъзгащите врати.

Красотата на вграден гардероб с плъзгащи врати с пресъздаване на дървесни текстури

За вграден гардероб в ниша не се колебайте да изберете плъзгащи врати от плоскости с естествен фурнир, които пресъздават топлината и натуралното очарование на дървото.

За тези, които искат мебелировка на стаята изцяло от дърво, такъв гардероб ще се впише естествено в обстановката. Вратите могат да бъдат от плоскости с дървесни текстури – в един или в два хармониращи цвята. Това е много ефектно решение за вратите на гардероба ви по поръчка.

Гардероб с плъзгащи се врати

И малко традиционни съвети за избора на цвят, които остават актуални

Струва си да се придържате към съчетанията на светли цветове или към един светъл цвят от следните: бяло и кафяво, бяло и сиво, бяло и бледосиньо, или съчетания, които са имитация на дървесни текстури. Светлите цветове и дървесните тонове правят всяка стая по-светла и приветлива.

Можете да изберете гардероб по поръчка в класически стил, с дизайн в топли цветове, включително и за плъзгащите врати. Другият популярен избор е модерният, с метален блясък на профилите и на рамките на огледалата, ако се спрете на плъзгащи врати с огледала.

За да се вижда красотата на цвета и дизайна на гардероба, не забравяйте осветлението – както от полилей или аплици, така и с допълнително вградено осветление в предната част на гардероба.


« Назад към всички публикации