За нас

Sogal Furniture е представителен магазин на фирма “НЕГОВА” ЕООД за френските системи за плъзгащи се врати от SOGAL - един от лидерите на европейския пазар в тази област.

От 1998 г. проектираме, произвеждаме, доставяме и монтираме за българския пазар мебели и обзавеждане по индивидуален проект от ламинирано ПДЧ, МДФ с естествен фурнир, МДФ лак (мат и гланц). Обхващаме цялата гама от обзавеждане за дома, офиса и хотела. Разработваме специално за всеки клиент решение за кухнята, спалнята, кабинета, детско-юношеската стая, антрето, всекидневната, килера или сервизното помещение.

Лидери сме на пазара за гардероби, вградени гардероби, затваряне и изграждане на ниши, вътрешно-интериорни портали и преграждане на помещения посредством оригинални системи за плъзгащи се врати от SOGAL France.

С натрупаният опит и богатата продуктова гама на SOGAL France можем да удовлетворим желанията за функционалност и естетика, които естествено търси всеки клиент.

Индивидуалният подход е основата във взаимоотношенията с нашите клиенти, за да предложим мебели и обзавеждане съобразени с атмосферата на конкретния интериор за постигане на максимална функционалност и вълнуващ дизайн.

Шоу-румът SOGAL Furniture се намира в гр. София, кв. ”Студентски град”, ул. “Никола Габровски” 110, където сме изложили мостри на предлаганото от нас обзавеждане, системите за плъзгащи врати и начините на преграждане. На място всеки наш клиент получава безплатна консултация от квалифициран дизайнер, в областта на интериора и обзавеждането. Взимането на размери на място и изработката на проект на мебелите и обзавеждането се извършва от нас, безплатно за клиентите ни със сключен договор.

Разполагаме със собствена производствена база в гр. София, оборудвана със съвременни машини и технологии, квалифицирани проектанти и специалисти в областта на интериора и производството.