Дизайн на гардероб за спалнята или детската стая

Гардеробът е важна мебел за всяка спалня или детска стая. Той трябва да е достатъчно голям, за да съхранява дрехите на семейната двойка или на детето, заедно със спалното бельо. В голямо жилище е много практично една стая да се отдели като гардеробна. В по-малките жилища гардеробът е мебел. Той може да бъде и мебел в голямо жилище, с различна форма – линеен или ъглов.

За да имате най-подходящия гардероб, консултирайте се с дизайнерите на Sogal Furniture и поръчайте гардероб, специално създаден за вашата спалня. Така ще имате най-функционалната и удобна мебел за вашите дрехи и спално бельо.

За детската стая също е най-добре да се спрете на гардероб по поръчка. Тук трябва да избирате с перспектива, защото с времето нуждите на детето или децата ще се увеличават, ще се увеличават и дрехите им.

Достатъчно големият гардероб прибира всички дрехи и аксесоари, за да може спалнята или детската стая да бъде лесно разтребвана и да не се налага да виждате дрехи, метнати на облегалките на столовете или сгънати върху шкафа.

Линеен гардероб с плъзгащи врати

Какъв дизайн на гардероб да изберете

Тук най-добрите съвети ще ви дадат дизайнерите. Изборът зависи и от това, колко голяма е спалнята или детската стая.

Линеен гардероб

Линейният гардероб, най-типичният дизайн, е подходящ за голяма стая. Гардеробът с повече крила, доколкото дължината позволява, е по-функционален. Дори да смятате, че допълнителни крила не ви трябват на този етап, по-късно най-вероятно ще се окаже, че ви е необходимо още място за съхранение.

Модерните линейни гардероби с плъзгащи врати са удобни за отваряне и затваряне. Те са и красиви на вид, така че вашият нов линеен гардероб ще бъде бижуто на спалнята.

Ако детската стая е голяма, за нея също може да поръчате линеен гардероб по дължината на цялата стена. Независимо дали детето е момче или момиче, с порастването си то ще се нуждае от повече дрехи, ще има повече аксесоари. За всички тези дрехи и принадлежности ще има достатъчно място в големия гардероб. И за детската стая плъзгащите врати са най-удобни и препоръчителни.

За малка стая – спалня или детска, можете да изберете ъглов гардероб, ако обзавеждането оставя достатъчно място покрай едната стена, както и достатъчно пространство за отваряне и затваряне на вратите. Използвайте максимално пространството, като добавите към поръчката и надстройка.

Ъглов гардероб

Това е много подходящ вариант за малка стая, в която в единия ъгъл можете да поместите ъглов гардероб по поръчка. Но ако имате голяма спалня и искате по-нестандартен дизайн, различен от традиционните линейни гардероби, също можете да предвидите ъглов гардероб за нея.

Ъглов гардероб по поръчка
Още един вариант, с който всеки от двойката ще има своето пространство за прибиране на дрехи и аксесоари, е два ъглови гардероба. Разбира се, трябва да съобразите как ще се запълни спалнята, дали тази комбинация ще е удобна, и да потърсите съвета и на дизайнерите.

Както за линейните, така и за ъгловите гардероби по поръчка Sogal Furniture предлага различни цветове, текстури, дизайн, а също и богат избор на елементи и аксесоари. Вашият нов гардероб ще бъде уникален, подходящ за спалнята или детската стая не само по размери, но и по визия. При поръчка на линейни гардероби препоръчваме плъзгащи врати за още по-голямо удобство.


« Назад към всички публикации