Ефектни съчетания от цветове за гардеробните врати

Повърхност с еднакъв цвят и текстура е традиционно решение за дизайна на плъзгащите гардеробни врати. Независимо дали са стъклени или с дървесен декор, еднотипното оформление създава елегантна визия на гардероба, подходяща най-вече за интериори в сдържана цветова палитра. Ако обаче сте любители на раздвижените цветни решения, може да изберете ефектна комбинация от два цвята за плъзгащите врати на гардероба, която ще е страхотен акцент в декора на спалнята.

Светлолилаво и опушено сиво

Деликатният нюанс на лилавото се съчетава идеално с опушено сиво. Вратите в тези два цвята, изработени от отразяващо светлината стъкло лакобел, са свеж елемент в интериора на спалнята. Комбинацията изглежда още по-изискано, когато повърхностите на гардеробните плъзгащи врати са с матово покритие.

Гардероб с плъзгащи врати в светлолилаво и сиво

Тюркоаз и огледална повърхност

Тюркоазът е безпогрешен цвят за спалнята, който едновременно успокоява и зарежда с енергия. Тази пленителна синьо-зелена багра се съчетава красиво с огледални хоризонтални панели в средната част на плъзгащите гардеробни врати. Лъскавите врати от стъкло лакобел в цвят тюркоаз са още по-привлекателни, когато са комбинирани с огледални панели. Тюркоазът добавя свежа нотка към мебелите за спалня в неутрални и кафяви тонове. Стои страхотно в комбинация с розови и червени нюанси. Когато се съчетае с дълбоки сини тонове, създава очарователен морски облик на спалнята.

Черно и бяло

Това цветно дуо е класическа комбинация, която никога не излиза от мода. Гардеробни плъзгащи врати от черно и бяло стъкло лакобел са само един от вариантите за дизайн в тези два цвята. Елегантно решение са и плъзгащите врати, изработени от черно ламинирано ПДЧ и бяло стъкло лакобел. Универсалната цветова комбинация се вписва безпогрешно както в минималистични интериори, така и в спални с по-богата цветова палитра.

Гардероб с плъзгащи врати в черно и бяло

Слънчево жълто и дървесен декор

Този цветови тандем е страхотна комбинация за детска или юношеска стая. Жълтите панели на гардеробните врати внасят слънчево настроение в интериора и изглеждат чудесно в съчетание с меките тонове на светла дървесина. Умелото комбиниране на жълтото с цветовете на останалите мебели и аксесоари в спалнята или детската стая ще създаде топла и уютна обстановка.

Бяло и резедаво

Свежа и жизнена комбинация, с която интериорът в спалнята няма как да изглежда безличен. Изработени от ламинирани плоскости или МДФ с покритие от гланц или мат, гардеробните плъзгащи врати в бяло и резедаво са модерни и стилни. Това цветно дуо се съчетава красиво с немалко други багри. Мебели за спалнята и декорации в естествени дървесни цветове, тъмнокафяво, жълто, аква и кралско синьо допълват ефектно свежата пролетна комбинация.

Линеен гардероб с плъзгащи врати в бяло с резедав фриз

Дървесина и огледална повърхност

Вградените гардероби от пода до тавана с плъзгащи врати, които съчетават неповторимата топлина на дървото с огледални панели, са популярен избор за спалнята. Този универсален дизайн на вратите може да се комбинира еднакво добре както с оформление на спалнята в топли цветове, така и с декор в хладни тонове.

Възможността да изберете двуцветна комбинация за гардеробните врати позволява повече гъвкавост при оформлението на интериора в спалнята. Съчетанията от два цвята стъкло лакобел са отлично решение за тези, които предпочитат по-разчупен дизайн на гардероба и лъскави повърхности. Гардеробни врати в свежи цветови комбинации могат да бъдат изработени и от ламинирани плоскости. Огледалните панели са универсален избор за плъзгащите врати, тъй като се съчетават перфектно както с цветно стъкло, така и с МДФ и ламинирани ПДЧ плоскости.


« Назад към всички публикации