Елементите, които всеки детски гардероб трябва да съдържа

Децата растат бързо, а заедно с тях расте и се променя и гардеробът им. Важно е да осигурите достатъчно пространство за съхрaнение, с помощта на различни по форма, размер и предназначение елементи.

Два или три лоста за закачалки

Детският гардероб предоставя възможност за оптимално оползотворяване на пространството. Вместо един лост, както е при стандартните гардероби, спокойно можете да вложите в конструкцията два или три. Вложете в конструкцията множество рафтове и различни нива, за да осигурите удобен достъп на детето до дрехите и вещите му.

Помощно столче

Децата обичат да се катерят, както и да вършат без чужда помощ всички свои дейности. За да достига и до по-високите рафтове и нива на гардероба, оставете на детето си да си избере помощно столче. Така, с качването и слизането, самото преобличане ще се превърне от досадно задължение в забавна игра.

Цвят

Децата не се вълнуват от тенденциите в интериора и модерните стилове за обзавеждане. За тях са интересни свежите, ярки цветове и веселите принтове. Изберете за детето си гардероб в цвят, който харесва. Фирма Согал произвежда богата гама обзавеждане за детски стаи. Освен моделите в продуктовия каталог, фирмата предлага и индивидуални проекти, спрямо вашия интериор.

Кош с капак за дрехите за пране

По този начин значително ще улесните детето, за да може лесно да поддържа гардероба и стаята си поредени и изрядни.

Стенни закачалки за дрехи

Стенните закачалки за дрехи ще ви помогнат да оползотворите вътрешната плоскост на гардеробните врати. На тези кукички детето ще може да закача също раницата си и дрехите за следващия ден.

Изтеглящи се лостове

Лостовете с изтеглящ се механизъм са отлично решение, особено при по-малките гардероби. Чрез тях, можете да направите използваема за детето цялата височина на гардероба. По този начин то ще може да достигне и до високо разположените дрехи, без да му е необходима вашата помощ.

Шкаф за обувки

Изтеглящите се рафтове или поставки за обувки правят изключително лесно поддържането на ред в гардероба.

Плитки чекмеджета

Плитките чекмеджета са отличен избор за всеки гардероб, особено за детския. При този вид чекмеджета всичко е видимо и лесно достъпно.

Детски закачалки

Детските дрехи са значително по-малки от дрехите за възрастни. Това прави стандартните закачалки неподходящи и в много случаи неприложими. Ето защо, трябва да изберете такива, съобразени с размера на детските дрехи.

Кош или чекмедже за чорапи

За да не бъдат чорапите пръснати в гардероба или из цялата стая, обособете за тяхното съхранение чекмедже, кош или шкаф.


« Назад към всички публикации