Идеи за съхранение на дрехи и вещи в детска стая за момче

Обособяването на достатъчно място за съхранение в което и да е помещение в дома е предизвикателство, а що се отнася до детската стая за момче, тази задача се усложнява, тъй като обикновено малчуганите имат доста играчки, книжки, игри и дрехи, за които е необходимо да се намери място в гардероба или в шкафовете. Ето няколко практични идеи за функционални мебели, където могат да бъдат прибирани принадлежностите на детето и да се избегне безпорядъкът в момчешката детска стая.

На пазара се предлагат готови конфигурации за детски стаи с гардероб и модули за съхранение на вещи, но те може да се окажат неподходящи като обем, размери, дизайн или цвят за конкретното помещение. Затова обзавеждането по поръчка е предпочитан вариант за момчешката детска стая. Ако ви предстои мебелиране на такова помещение, можете да се доверите на Sogal Furniture, които проектират и изработват мебели за детска стая по индивидуален проект. По този начин ще се сдобиете с обзавеждане, специално проектирано за вашето помещение, а детето ви ще има на разположение достатъчно място, където да прибира играчките и вещите си.

Извлечете максимума от пространството

Възползвайте се от цялото налично пространство в детската стая. Тъй като е необходимо да оставите достатъчно свободна площ от пода за игра, може да потърсите възможности за съхранение във височина, като рафтове отстрани или над прозорците, или етажерки над детското легло. Практична идея е и да се спрете на легло с вградени под матрака отделения за съхранение или чекмеджета.

Секциите са отлично решение за момчешката стая, тъй като побират доста вещи. Важно е да заложите на секция с обособени отделения, за да може по-лесно да се подреждат вещите в тях. Удобно допълнение за съхранение са кутиите, контейнерите и кошниците, които могат да се разположат в отделенията на секцията и значително улесняват подреждането на детските принадлежности.

За съхраняването на детските дрехи е препоръчително да предвидите по-голям гардероб, тъй като с израстването на детето броят на дрехите му ще се увеличава. Важно е да помислите и за оптималното вътрешно разпределение на гардероба, така че в него да могат удобно да се съхраняват различно по вид облекло, обувки и аксесоари. Ако имате нужда от професионален съвет в това отношение, може да се обърнете към фирма Sogal Furniture, която проектира и изгражда функционални гардероби, включително и такива за вграждане в конкретно пространство. Кликнете ТУК, за да разгледате гардеробите с плъзгащи врати на Sogal Furniture.


« Назад към всички публикации