Как да създадете усещане за простор в спалнята

Как да създадете усещане за простор в спалнята

За да бъде един интериор балансиран и хармоничен, е необходимо да създава усещане за простор, въздушност и лекота. Това е изключително валидно за спалнята, тъй като това е помещението, което повече от всяко друго, трябва да излъчва спокойствие и комфорт.


За спалните, в които пространството е ограничено, гардеробите са били и продължават да бъдат най-подходящият мебел за съхранение на дрехи, обувки, аксесоари и всякакви други предмети. Гардеробът може да бъде и забележителен акцент в интериора. За да го постигнете, това което трябва да направите, е да прецените какъв да бъде неговият модел, в зависимост от функционалността и естетическите качества, които искате да притежава. До голяма степен изборът ви зависи и от размерите на помещението и стиловите му характеристики.


Модерен гардероб


Съвременните модерни гардероби обикновено се изграждат като отделни помещения с плъзгащи врати. Много широко приложение намират те в жилищата, където пространството е ограничено. Тези гардероби са най-разнообразни по стил и могат да бъдат конструирани спрямо вашите изисквания и специфични нужди. В него може да бъде обособено и място за съхранение на бижута, аксесоари и т. н. Ако искате гардероб с изискан и елегантен дизайн и с неоспорима функционалност, това е най-подходящият за вас тип.


Гардероб по поръчка


Гардеробът по поръчка ви дава възможност да го съчетаете перфектно с останалата част от интериора и обзавеждането на спалнята ви. Можете сами да изберете дизайна, цвета и вида на конструкцията. По този начин лесно можете да постигнете хармония, баланс и единство в интериора. Sogal Furniture може да ви гарантира висококачествена изработка и неоспорими естетически качества за мебелите си. Залагайки на индивидуалния подход при всеки клиент, фирмата предлага гардероби, съобразени изцяло с атмосферата и излъчването на интериора.


Традиционен гардероб за идеалисти


Тези гардероби излъчват класика и традиционализъм. Обикновено са изградени от масивна дървесина и са двукрилни. Много често долната половина е заета от чекмеджета. Тези гардероби внасят елегантността и финеса на майсторската изработка.


Винтидж гардероб – завръщане в миналото

Ако харесвате античните и ретро мебели, то гардеробът във винтидж стил със сигурност ще привлече вниманието ви. Чрез него по уникален начин ще внесете изтънченост и собствен стил в спалнята си. Най-често този тип мебели са от иглолистна дървесина или са боядисани в светли, пастелни цветове.


Гардероби с огледални врати


Ако спалнята ви е с малки размери, можете оптически да създадете усещане за простор, използвайки гардероб с огледални врати. По този начин ще подобрите цялостното излъчване на интериора, ще внесете свежест и неподправен чар.


Каквито и да са стиловите ви предпочитания, разгледайте тук предлаганите гардероби на фирма Согал. Изберете модел, който пасва на интериора на спалнята ви, на вашия вкус и отговаря на вашите изисквания.


« Назад към всички публикации