Модерен интериор с огледални врати на гардероба

Огледалните гардеробни врати отново са на мода, въпреки че, може би никога не са преставали да бъдат актуални. Съвременните модели се характеризират със свежа и изчистена линия и притежават изключителен чар и елегантност. Отлично се вписват във всеки стил и са подходящи за всеки интериор. Съчетават се добре с масивна дървесина, стъкло, каменни и мраморни настилки, тъкани и с всякакви други шарки и текстури. Използването им на практика е неограничено.

Огледалните повърхности не само създават илюзията за повече простор, но и отразявайки светлината носят усещане за дълбочина. Това е изключително полезно при по-малките пространства. От друга страна, огледалните врати могат да демонстрират и подчертаят величието на голямото помещение.


Вратите с огледални повърхности са перфектен начин да подобрите цялостното излъчване на интериора в дома си, без това да ви коства значителни финансови разходи.


Входни антрета и коридори с огледални гардеробни врати


Страхотна идея е при обзавеждането на входното антре или коридорите в жилището си, да заложите на вградените гардероби с огледални врати. Те могат да придобият много стилна визия, ако изберете модел с металически профили и рамки.

Изтънчено и излъчващо лукс пространство можете да постигнете, комбинирайки плъзгащи врати с огледална повърхност и мраморна подова настилка в бяло, сиви стени и кристални осветителни тела. Ще се насладите на неповторими шикозни отблясъци.


Гардероб с огледални врати в спалнята


Огледалните врати на гардероба безспорно намират най-широко приложение в спалнята. Това е помещение, в което е изключително важно да бъде осигурено усещане за простор и въздушност. Отраженията визуално уголемяват пространството и същевременно с това създават модерно и съвременно излъчване. Не може да се отрече изчистената линия на огледалните плъзгащи врати на
Sogal Furniture. Те внасят спокойствие и комфорт дори и в най-малките спални помещения.


Огледални врати в банята


Ако се питате какви са преимуществата на огледалните повърхности в банята – те са много. Създават ясно чувство за спокойствие и простор, а отразяващата им способност повишава осветеността на цялото помещение. Прекрасно могат да бъдат комбинирани с мрамор и плочки с флорални мотиви, за да бъде постигнат елегантен чар и женствено обаяние. Отлично приложение намират и съчетанията на огледални врати с бели гланцови повърхности и металически декорации.


Врати с огледална повърхност в гардеробната стая


Гардеробните стаи с всяка изминала година стават все по-популярни. Това са помещения, изключително разнообразни по отнощение на дизайна си. Страхотна идея е за цялата стая да използвате огледални врати. Без значение от размерите на помещението, можете да сте сигурни, че резултатът ще е впечатляващ. Огледалните повърхности оптически ще разширят малката гардеробна стая и ще демонстрират елегантността и и завидните характеристики на голямата.


« Назад към всички публикации