Пана като част от индивидуален проект за дневната

Декорациите в дома са много важни за придаване на оригинален облик. Сред предпочитаните в съвременния декор е паното. То е уникален декоративен елемент, който веднага привлича с необичайността си. С използването на пана се разчупва традицията за декориране с картини и се постига хармоничност на обстановката. Паното може да е с гладка повърхност или да включва релефни детайли, според предпочитанията на живеещите в дома.

Материали за декоративни пана

Материалите могат да бъдат различни. Дори най-обикновените от тях могат да послужат за създаване на ефектно пано с подходящ дизайн и цветови съчетания. Изберете вариант от хартия, включително тапети, гипс, ламинирано ПДЧ, тъкани или кожа. По желание можете да комбинирате различни материали за създаването на вашето пано.

Бихте могли да се заемете сами с проектирането и изработването, а можете и да поръчате дизайна и създаването му на професионални дизайнери.

Много ефектни са паната от ламинирано ПДЧ с естествен фурнир, МДФ мат или гланц лак, които допълват елегантно минималистичния стил.

Модулни пана

Модулните пана представляват съчетание от отделни модули. С тях се създават композиции, които оформят декора на пространството като фон на стените. Вниманието не се отвлича от различни цветови съчетания и различни форми. Дизайнът е изчистен и семпъл. Включването на асиметрични елементи допринася за още по-интересни композиции, отколкото при използване на симетрия.

Мебели за дневна по проект
Дизайн и изработване на пано като част от индивидуален проект за дневна

За индивидуален проект на обзавеждане за дневна, който включва и пана, се обърнете към специалистите от Sogal Furniture.

Индивидуалният проект съответства напълно на конкретните размери на къта в дневната ви, където ще бъде разположена композицията. Можете да изберете различни модули и етажерки, като съчетаете мебелите с открити рафтове с шкафове с витрини, чиито врати са от стъкло мателукс в алуминиеви рамки.

Този дизайн на индивидуалните композиции за дневни хармонира отлично с обзавеждане в съвременен стил, с изчистеност на обстановката. Мебелите, проектирани по вашите изисквания и допълнени с пана с брой, форма и размери по ваш избор, представляват завършена композиция, отличаваща се с привлекателна елегантност.

Цветове на мебелите и паната

Цветовете се подбират според вашите предпочитания. За постигане на ефекта на намаляване на пространството в твърде голяма дневна е за предпочитане мебелите да са в тъмен цвят. За визуално разширяване на малка дневна изберете светли цветове.

Много красиви са съчетанията на корпус в тъмен цвят и преден панел в светло.

За паната можете да изберете подобни или контрастни цветове, в зависимост от това, дали предпочитате да се открояват, или да представляват ненатрапчив декор. Паната може да включват плоскости в цвета на мебелите, комбинирани с плоскости в контрастна гама. Така ще съчетаете мебелите и паната в единна композиция.

Портални плъзгащи врати
Елегантна дневна с пана, матирани витрини и интериорен портал

Модерната дневна придобива много атрактивен вид и става още по-функционална с монтирането на интериорен портал в стила на композицията от шкафове, етажерки, витрини и пана. Порталните врати от матирано стъкло в алуминиева рамка се отварят и затварят лесно и безшумно със системата на плъзгане KOMANDOR AL 20 AGAT. Порталната плъзгаща врата е много удобна за обособяването на две отделни зони в голяма дневна, когато това е необходимо.

Цялостният индивидуален проект на обзавеждане за дневна, изпълнен от Sogal Furniture, е улеснение и начин за постигане на красив и стилен интериор.


« Назад към всички публикации