Плъзгащи врати по индивидуален проект

Плъзгащи врати по индивидуален проект

Плъзгащите врати са не само стилно и атрактивно решение за съвременния интериор, но и много функционален и ефективен вариант, когато става въпрос за умело обзаведения дом. Те се отличават с изчистена визия, която идеално пасва на модерните интериори. Ако до момента не сте се замисляли върху идеята да изберете плъзгащи интериорни врати за своето жилище, ето някои основателни причини да го направите.


Красив изглед


Какво по-хубаво от това първото, което видите когато се събудите да бъде зеленият двор, морският бряг или градината с цветя. Стъклените врати са отличен начин да озарите дома си с впечатляваща гледка. Големите стъклени панели позволяват навлизането на естествена светлина в помещението. В зависимост от предпочитанията си, както и от климатичните условия в района, имате възможност да изберете най-подходящия вариант от стъклопакет, рамка и механизми.


Енерго ефективни


Плъзгащите врати могат да играят ролята на страхотна изолационна преграда. Чрез тях можете да преградите всяко едно помещение в дома си и по този начин значително да намалите разходите за електроенергия.


По-голяма използваема площ


Това, че плъзгащите врати изискват минимална площ, за да се отварят и затварят е един от основните фактори за тяхната популярност. За разлика от традиционните врати на панти, които изискват наличието на достатъчно свободно пространство, плъзгащите врати се движат плътно по стената или се плъзват в специални ниши вътре в нея.


Съвременно дизайнерско решение


Плъзгащите врати по индивидуални размери и дизайн предлагат елегантно и модерно решение за съвременния дом. Предлагат се разнообразни цветове и текстури ламинирани плоскости. Винаги разполагате с възможността за добавяне на стъклени или огледални панели. Това ви дава абсолютната свобода да изберете плъзгащи врати, които отговарят на цялостното излъчване на интериора и допълват неговата атмосфера.


Функционално преграждане


Плъзгащите врати ви позволяват да обособите отделни зони или да преградите по-просторно помещение, без да се налага да вдигате стени.


Елегантност и изчистена визия на интериора


Плъзгащите врати ви дават отлична възможност да скриете телевизора, различни рафтове и етажерки. Стремежът към актуалния в последните години минималистичен дизайн ги превръща в отличен избор за съвременния интериор.


Хората избират плъзгащи врати за дома си, водени от различни причини. За някои всичко е въпрос на естетика. Неоспорим е фактът, че плъзгащите врати се характеризират с много стилна и модерна визия. Други разполагат с ограничено пространство и всеки квадратен метър е от съществено значение. Тук плъзгащите врати отново показват значителни предимства пред традиционните врати. Немалко са и случаите, когато човек иска да обособи част от всекидневната или спалнята си като работна зона. Тук плъзгащите врати отново са перфектен вариант. Каквито и да са водещите ви фактори, плъзгащите врати ще ви предоставят изключително функционално решение за съвременния интериор.


« Назад към всички публикации