Повече място за съхранение в детска стая за момиче

Днес е изключително лесно да се обзаведе и декорира детска стая, независимо от цветовите предпочитания и от темата, която избирате да пресъздадете. Без затруднение можете да откриете подходящи завивки, спално бельо, завеси и дори мебели за съхранение на вещите и дрехите на детето. При покупката или поръчката на обзавеждане за детска стая е важно да изберете функционален гардероб и достатъчно шкафове, където да бъдат прибирани детските принадлежности, тъй като това ще улесни в голяма степен подреждането на помещението.

Кошниците и кошовете са изключително полезни за поддържането на подредена детска стая. В тях бързо могат да бъдат прибрани разхвърляните по пода играчки и така разчистването на помещението ще отнема само няколко минути.

Стенните рафтове са чудесно място за подреждане на любимите играчки на детето или пък за аксесоари. Можете да дадете свобода на въображението си и да изберете по-модерни и цветни модели, с които подреждането ще се превърне в забавна игра за вашето момиченце и то с удоволствие ще поддържа стаята си спретната.

Ако детската стая е с малка квадратура, ще трябва да подходите креативно и да обърнете повече внимание на детайлите при обзавеждането й. В случай че в помещението няма място за ракла или голям шкаф, където да се прибират играчките, можете да заложите на някоя от популярните напоследък табуретки, в чиято вътрешност могат да се съхраняват различни по-дребни вещи. Тази мебел с двойна функция от една страна е удобно място за сядане, а от друга – функционална ракла за прибиране на играчки и всякакви други принадлежности, за които няма място в гардероба или на рафтовете в детската стая.

Креативна идея е да изберете легло, в чийто корпус могат да се съхраняват завивки и спално бельо, особено ако детската стая е с малка площ. Повечето детски легла се предлагат с възможност за вграждане на повдигащ механизъм и пространство под матрака, което служи като удобна и функционална ракла, където можете да прибирате спалното бельо, одеялата, възглавниците и други вещи.

Що се отнася до гардероба в детската стая, изберете такъв с възможно най-голям обем, независимо че първоначално може някои от отделенията в него да остават незапълнени. Ако обмисляте покупката на нов гардероб за детската стая, кликнете ТУК и разгледайте моделите функционални гардероби с плъзгащи врати на Sogal Furniture.


« Назад към всички публикации