Предимства на гардеробите с плъзгащи врати

Използването на гардероб с плъзгащи врати, ще ви позволи да използвате по най-оптималния начин квадратурата на спалнята си, като същевременно с това ще имате прекрасно място за съхранение на дрехите си. Благодарение на плъзгащите врати няма да загубите дори и сантиметър от използваемата част на помещението, което по принцип е необходимо за да се осигури възможност за отваряне и затваряне на гардеробните врати. Визията на гардеробите с плъзгащи се врати е изчистена, мястото за съхранение, което предоставят е забележително и всичко е организирано и подредено.


Използвайте пространството максимално


Вече не е необходимо да жертвате значителна част от спалнята си, за да имате голям гардероб. Гардеробите с плъзгащи врати могат да бъдат директно вградени във всяка една стена. Те осигуряват отлично пространство за съхранение и не заемат място, а големите им плъзгащи се врати са много стилни и придават класа. Плъзгащите врати изискват изключително малко свободно място пред тях, по продължение на стената, а зад тях можете да съхраните всички свои дрехи и аксесоари. Благодарение на това, че всички крила се плъзгат плавно, леко и без усилия, вие без проблеми достигате до всяко ъгълче от гардероба си.
Стил и елегантност


Имате възможността да изберете плъзгащи се врати, които идеално пасват на спалнята ви.Плоскостите, от които се изработват крилата са гладки и лесно се плъзгат в скритите профили. Можете да изберете цвета на вратите, дали да имат огледала или дървесна текстура. Комбинациите са много, а изборът е изцяло ваш.


Ред


Добрият гардероб трябва да съдържа повече от лост за закачалки и няколко чекмеджета. Необходимо е да има рафтове, кутии за бижута, поставки за шапки и място за съхранение на обувки. Подари факта, че плъзгащите се врати се изграждат по цялата височина, от пода до тавана, можете да организирате гардероба така, както на вас ще ви е удобно и да използвате цялото налично пространството. Големият вграден гардероб с плъзгащи врати, чиято организация е съобразена с вашите нужди, може да елиминира необходимостта от други мебели за съхранение в спалнята ви.
Във всяка стая


Фантастичните гардероби с плъзгащи врати не са предназначени само и единствено за спалнята. Те са отличен избор за малки стаи, където обикновените врати са неприложими. Идеални са за домашния офис; в гардероб с плъзгащи врати можете да съхранявате всичките си офис принадлежности, албуми със снимки и музикални колекции, а дори и играчките на децата си. Можете да използвате гардеробите с плъзгащи врати във всички стаи на жилището си и чрез тях да му придадете изчистена визия и собствен стил.


Ако се нуждаете от място за съхранение в дома си, доверете се на гардеробите с плъзгащи врати. Идеално решение не само за спалнята, те могат да помогнат за внасяне на ред във всяко помещение и зона на дома ви. Изберете дизайн на вратите, който да пасва на вашите виждания и на интериора. Ще бъдете удивени от забележителната визия на плъзгащите врати и от пространството, което ще спестите чрез тях.


« Назад към всички публикации