Стилни дизайни на гардероби с плъзгащи врати

За разлика от вратите с панти, които се отварят навън, плъзгащите се врати на гардероба спестяват много място и ви дават възможност да изберете дизайн, допълващ съвършено останалото обзавеждане в спалнята. Плъзгащите врати могат да бъдат с дървесни шарки, огледални, от цветно стъкло, както и смели комбинации от еднородни или различни покрития. Вътрешното разпределение на гардероба е идеално, когато изцяло съответства на индивидуалните нужди за съхранение. В добре организирания гардероб всичко е на мястото си, което ви позволява да виждате с един поглед съдържанието и лесно да избирате облекло за деня.

Плъзгащи врати с тъмен дървесен декор

Гардеробна стая с тъмни плъзгащи врати

Ако имате просторна спалня и сте решили да преградите част от нея с портални плъзгащи врати и да я превърнете в гардеробна стая, може да ви допадне дизайн с тъмна дървесна текстура. Тъмните врати лесно могат да се съчетаят с останалите мебели в спалнята. Нощни шкафчета и легло с табла в същия дървесен декор ще допълнят перфектно плъзгащите врати. С бели стени и таван, и дървена подова настилка в топъл цвят спалнята ще бъде стилен и уютен кът за почивка.

Ярки цветове за гардероба в детската стая

Гардеробът с двуцветни плъзгащи врати в ярки тонове може да бъде страхотен избор за детската стая. Компактен модел с две крила, разположен в един от ъглите на стаята, ще заема най-малко място. До гардероба може да оформите кът за учене с бюро и окачени над него рафтове и шкаф. Това решение е изключително функционално, тъй като освобождава площ, която може да се използва като зона за игра или кът за сядане. Цветовете на гардеробните врати може да изберете според предпочитанията на вашето дете.

Гардероб с огледални плъзгащи врати

Гардероб с плъзгащи огледални врати

Огледалните гардеробни врати са идеалното решение за визуално уголемяване на малка спалня. Освен по-широка, благодарение на отразената светлина стаята ще изглежда по-светла и приветлива. А възможността да се огледате в цял ръст, след като сте избрали облеклото за деня, е безспорно предимство на огледалните врати. Отпада необходимостта да оставяте място за високо свободностоящо огледало в някой от ъглите на спалнята.

Гардероб с лъскави плъзгащи врати в бяло

Гардеробът с гланцови врати в бяло е универсално решение за модерната спалня. Може да се съчетае с легло и нощни шкафчета в същия стил и цвят и да се оформи изискан интериор в бяло. Елементи с богата текстура като светла дървена настилка и пухкав килим ще добавят уют и завършеност. Белият гардероб с лъскава повърхност се вписва идеално и в черно-бяла спалня, както и в интериор, решен в неутрални тонове.

Линеен гардероб с плъзгащи стъклени врати

Гардероб с плъзгащи стъклени врати в черно

Линейните гардероби с лъскави черни врати са стилна мебел за спални с по-голяма площ. Другите елементи в стаята може да изберете в по-светли цветове като бяло, сиво и пастелни тонове. Контрастът ще внесе енергия и раздвиженост в интериора. Бихте могли да добавите и ярък акцент, като диван или стол в дързък цвят. Дизайнът на подовата настилка също може значително да преобрази пространството. Ако съчетаете черните стъклени врати на гардероба с гланцова подова настилка, ще подсилите бляскавия ефект.

Удобните съвременни гардероби разполагат с функционално вътрешно разпределение, което включва разнообразие от елементи и аксесоари. Моделите с плъзгащи врати не само спестяват място в спалнята, но и допринасят за стилното й оформление. Огледални или стъклени, с матова или гланцова повърхност, в свежи цветове или с дървесни декори, плъзгащите врати могат да се впишат във всеки интериор.


« Назад към всички публикации