Новости и тенденции

  • Плъзгащи врати - кога и защо

    Плъзгащите врати намират все по-широко приложение в домашния интериор. Те са удобни и с привлекателен вид. Лесно е да се планират плъзгащи врати за нов дом. Но и при ремонт на жилището можете да замените някои от вратите с плъзгащи.

    Прочети публикацията

  • Огледални врати и огледални плочки

    Традиционно огледалата имат място в коридора или антрето, както и в банята. Те ни помагат да се погрижим за външния си вид. Но в съвременния интериор можем да използваме огледалните повърхности и за други цели.

    Прочети публикацията

  • Нишите в дома - удобни, декоративни и полезни

    В миналото нишите са били част от домовете, много удобни за съхраняване на различни вещи и продукти. В ниши били подреждани икони и кандила, картини и други. Сега нишите придобиват и декоративна функция.

    Прочети публикацията

  • Дизайнът на ъгловия гардероб

    Ъгловият гардероб все още не е толкова популярен, колкото заслужава. А той предлага удобството на по-рационално използване на пространството. Подходящ е не само за малки стаи, а и за големи, тъй като с оригиналността си придава нестандартен вид на интериора.

    Прочети публикацията

  • Изборът на врата към верандата

    Вратата към верандата трябва да е не само привлекателна. Тя трябва да помага за изолацията, така че да не се изразходва излишна енергия, когато се отваря и затваря. Изолирането от външния шум, ако живеете в район с интензивно движение, също е важно изискване.

    Прочети публикацията

  • Комфортът в спалнята

    Като стая, в която редовно си почиваме, спалнята се нуждае от най-много уют. Всеки разбира това по своему. За едни уютът е семпла, лишена от претрупаност спалня, за други това е достатъчно място за прибиране на дрехите, завивките, с удобни плъзгащи врати на гардеробите, за трети луксозното осветление и мебели са абсолютно необходими.

    Прочети публикацията