Новости и тенденции

 • Как да изберем гардероб за спалнята

  За повечето хора, гардеробът е един от най-важните елементи в спалнята – обикновено втори по значимост, след леглото. Какъвто е случаят с всички мебели, а и като цяло с всичко останало, различните хора имат различни изисквания към гардероба си. За щастие в наши дни има богат избор от варианти, що се отнася го гардероби. Общо взето те могат да бъдат групирани в три категории.

  Прочети публикацията

 • Как да разнообразим интериора на жилището си с плъзгащи врати

  В миналото плъзгащите врати най-често се използвали в градините и балконите, но в днешно време тези красиви предложения намират все по-голямо приложение в интериорния дизайн и започват да изземат функциите на своите обикновени братовчеди. Днес все повече и повече хората търсят уникалността за своите жилища и поставянето на врати с плъзгащи механизми е един от най-добрите начини да получите търсената функционалност и индивидуалност на вашето жилище.

  Прочети публикацията

 • Как да използвате шкафове и гардероби в празните ъгли в стаите

  Един ъгъл от стаята, където сте поставили различни вещи, гардероб или някаква колекция, винаги изглежда по-добре от празен ъгъл. Такава трансформация се осъществява много по-лесно, когато използвате ъглова библиотека или дори гардероб, ако става въпрос за спалнята ви. Мебелите могат да имат различни форми, размери и дизайни, в зависимост от вида и стила, който предпочитате. В този материал са описани няколко идеи за това как можете да оползотворите празните ъгли в стаите чрез поставяне на различни ъглови секции и гардероби.  

  Прочети публикацията

 • Дзен спални, които носят спокойствие във вашия дом

  Когато чуем за японската дзен концепция в интериорния дизайн, първото нещо, за което се сещаме, е чувството на спокойствие, тишина и отдих, но често нямаме идея как точно да ги възпроизведем в собствения си дом. В тази статия ще ви разкажем как най-лесно да пресъздадете дзен стила в своята спалня. За целта е необходимо да обърнете внимание на някои неща и да почерпите вдъхновение от няколко идеи. 

  Прочети публикацията

 • Как да направим пълна промяна на спалнята в три лесни стъпки

  Вашата спалня нуждае ли се от изцяло нова визия? Навярно искате напълно да я преобразите, но нямате желание или бюджет, за да си купите изцяло ново обзавеждане? Няма нужда да се отчайвате от това, че стаята ви няма собствен характер, жизненост или стил. Всъщност, ако сте склонни да отделите един или два уикенда за това начинание и направите само малки козметични промени, ще постигнете точно това, което искате, без изобщо да ви се налага да купувате нови мебели.

  Прочети публикацията