Новости и тенденции

 • Нишите в дома - удобни, декоративни и полезни

  В миналото нишите са били част от домовете, много удобни за съхраняване на различни вещи и продукти. В ниши били подреждани икони и кандила, картини и други. Сега нишите придобиват и декоративна функция.

  Прочети публикацията

 • Дизайнът на ъгловия гардероб

  Ъгловият гардероб все още не е толкова популярен, колкото заслужава. А той предлага удобството на по-рационално използване на пространството. Подходящ е не само за малки стаи, а и за големи, тъй като с оригиналността си придава нестандартен вид на интериора.

  Прочети публикацията

 • Изборът на врата към верандата

  Вратата към верандата трябва да е не само привлекателна. Тя трябва да помага за изолацията, така че да не се изразходва излишна енергия, когато се отваря и затваря. Изолирането от външния шум, ако живеете в район с интензивно движение, също е важно изискване.

  Прочети публикацията

 • Комфортът в спалнята

  Като стая, в която редовно си почиваме, спалнята се нуждае от най-много уют. Всеки разбира това по своему. За едни уютът е семпла, лишена от претрупаност спалня, за други това е достатъчно място за прибиране на дрехите, завивките, с удобни плъзгащи врати на гардеробите, за трети луксозното осветление и мебели са абсолютно необходими.

  Прочети публикацията

 • Леглата и матраците за деца

  Леглото и матракът са много важни не само за възрастните. Те са от огромно значение за комфорта на децата, докато спят или си почиват. Изработването на легло по поръчка е много добра стъпка към осигуряването на подходящите условия за отдих на вашите малчугани.

  Прочети публикацията

 • Кухни с модерно звучене

  От доста време вече не свързваме кухнята само с типичните уреди – печка, съдомиялна, хладилник, както и маса, обикновено с четири стола. Тя не е само място, където само да закусваме, обядваме и вечеряме, а стая, която ни посреща с модерно звучене на интериора

  Прочети публикацията